Over ons

Over RELCOMM

Maak kennis met het online marketing bureau dat jouw bedrijf online laat groeien.

Toen ik 15 was vroeg via via iemand aan mij of ik een website voor haar kon bouwen. Deze vrouw had een eigen paarden pensionstalling. Ik had toen der tijd nog helemaal geen ervaring met websites bouwen of überhaupt iets met online activiteiten en diensten. Ik ging me erin verdiepen en ik begon gewoon. Met succes bouwde ik mijn aller eerste website. Mijn 1e officiële klant was erg tevreden. Vlak daarna maakte ik ook een nieuwe website voor het bedrijf van mijn vader, genaamd MULTICORE. Vanaf dat moment kreeg ik ook via via steeds vaker verzoeken om online klussen voor andere bedrijven te verrichten. Toen ik 18 werd heb ik mezelf meteen ingeschreven bij de KVK. In der loop der tijd zijn mijn skills steeds meer ontwikkeld en kunt u nu professionele, kwalitatieve diensten verwachten. En tot op de dag van vandaag heb ik nog altijd plezier in mijn werk!

U bent geen klant; maar een partner op reis naar online succes!

Welkom bij RELCOMM, een gepassioneerde eenmanszaak die zich volledig richt op het stimuleren van online groei voor kleine bedrijven en ondernemers.

Ik ben Rens, de oprichter en de drijvende kracht achter RELCOMM. Mijn reis in de wereld van online marketing begon met een diepe fascinatie voor de mogelijkheden van het digitale tijdperk. Nu, met een solide achtergrond en toewijding aan het vak, sta ik klaar om u te helpen uw digitale aanwezigheid te versterken.

Wat RELCOMM Uniek Maakt:

  • Persoonlijke Aandacht: Als eenmanszaak kan ik u de persoonlijke aandacht bieden die uw bedrijf verdient. Ik geloof sterk in de kracht van een op maat gemaakte aanpak.

  • Betaalbare Oplossingen: Ik begrijp de uitdagingen van beginnende bedrijven en ondernemers met beperkte budgetten. Mijn tarieven zijn concurrerend en ontworpen om uw groei te ondersteunen.

  • Kennis en Passie: Mijn passie voor online marketing wordt aangedreven door voortdurende educatie en het verkennen van nieuwe trends en technologieën. Ik sta garant voor innovatieve strategieën die werken.

  • Meetbare Resultaten: Ik streef naar meetbare resultaten en groei. U krijgt inzicht in de voortgang van uw campagnes en de impact op uw bedrijf.

  • Ethische Benadering: Ik hecht waarde aan ethiek en integriteit in mijn werk. U kunt vertrouwen op eerlijk advies en transparante communicatie.

Met RELCOMM bent u niet slechts een klant; u bent een partner op uw reis naar online succes. Samen zullen we uw online aanwezigheid versterken, uw doelgroep aanspreken en uw bedrijf laten groeien.

Ik kijk ernaar uit om met u samen te werken, uw verhaal te vertellen en uw online succesverhaal te creëren. Laten we beginnen aan deze opwindende reis. Neem vandaag nog contact op en laten we samen uw digitale ambities waarmaken. Uw succes is mijn drijfveer!

CEO – RENS LEENHOUWERS

Rens Leenhouwers

Rens Leenhouwers

Founder

Toen ik 15 was vroeg via via iemand aan mij of ik een website voor haar kon bouwen. Deze vrouw had een eigen paarden pensionstalling. Ik had toen der tijd nog helemaal geen ervaring met websites bouwen of überhaupt iets met online activiteiten en diensten. Ik ging me erin verdiepen en ik begon gewoon. Met succes bouwde ik mijn aller eerste website. Mijn 1e officiële klant was erg tevreden. Vlak daarna maakte ik ook een nieuwe website voor het bedrijf van mijn vader. Vanaf dat moment kreeg ik ook via via steeds vaker verzoeken om online klussen voor andere bedrijven te verrichten. Toen ik 18 werd heb ik mezelf meteen ingeschreven bij de KVK. In der loop der tijd zijn mijn skills steeds meer ontwikkeld en kunt u nu professionele, kwalitatieve diensten verwachten. En tot op de dag van vandaag heb ik nog altijd plezier in mijn werk!

Waar we goed in zijn

Branding

Copywriting

Social Media

Web Design

Analytics

Web Development

Email Marketing

SEO

Laten we beginnen

Klaar voor een echte verandering? Laten we samen aan de slag gaan!