Website

WordPress is Content Management Systeem waarmee wij werken. Het is een platform waarop je de content van een website beheert. Het mooiste van al? Iedereen kan met dit platform uit de voeten. Of je nu een technische achtergrond hebt of niet. Wist je trouwens dat ruim 75% van alle websites met een CMS draait op WordPress? Laat je ons je website bouwen dan zorgen wij ervoor dat ‘ie voldoet aan jouw wensen en eisen én dat alle functionele en technische criteria anno nu erin verwerkt zijn. Wat wil je nog meer?

OVER WORDPRESS

WordPress is Content Management Systeem waarmee wij werken. Het is een platform waarop je de content van een website beheert. Het mooiste van al? Iedereen kan met dit platform uit de voeten. Of je nu een technische achtergrond hebt of niet. Wist je trouwens dat ruim 75% van alle websites met een CMS draait op WordPress? Laat je ons je website bouwen dan zorgen wij ervoor dat ‘ie voldoet aan jouw wensen en eisen én dat alle functionele en technische criteria anno nu erin verwerkt zijn. Wat wil je nog meer?

OVER DIVI

Divi is de een WordPress extentie die wij gebruiken voor het bouwen en designen van onze websites. Divi voegt een visuele ontwerplaag toe aan WordPress, waardoor het voor iedereen gemakkelijker dan ooit is om een eigen website te maken. Je kunt alles bouwen en aanpassen met Divi’s visuele bouwer. Geen codering nodig. Divi geeft u het gebruiksgemak van websitebouwers als Wix en Squarespace (en dan nog wat), met alle kracht en flexibiliteit van WordPress en zijn enorme open-source ecosysteem. Er is geen betere manier om een website te bouwen.

Divi is de een WordPress extentie die wij gebruiken voor het bouwen en designen van onze websites. Divi voegt een visuele ontwerplaag toe aan WordPress, waardoor het voor iedereen gemakkelijker dan ooit is om een eigen website te maken. Je kunt alles bouwen en aanpassen met Divi's visuele bouwer. Geen codering nodig. Divi geeft u het gebruiksgemak van websitebouwers als Wix en Squarespace (en dan nog wat), met alle kracht en flexibiliteit van WordPress en zijn enorme open-source ecosysteem. Er is geen betere manier om een website te bouwen.
Omdat er ontzettend veel voordelen aan zitten! Denk aan…</p>
<p>De website wordt modulair opgebouwd. Dat maakt het makkelijk om aanpassingen te doen en extra zaken toe te voegen.</p>
<p>Je website wordt knettersnel. Geen onnodige plug-ins die je website traag (en onveilig) maken.</p>
<p>Geen dertien in een dozijn website, maar een uniek design dat past bij je bedrijf én doelgroep.</p>
<p>Dankzij data weten we wat je doelgroep nodig heeft. We zorgen ervoor dat hij of zij binnen drie klikken vindt wat nodig is.</p>
<p>De website bevat enkel datgene wat het nodig heeft. Schone code, optimaal ingericht qua performance. Oh én maandelijks onderhoud.

WAAROM EEN CUSTOM WEBSITE?

Omdat er ontzettend veel voordelen aan zitten! Denk aan…

  • De website wordt modulair opgebouwd. Dat maakt het makkelijk om aanpassingen te doen en extra zaken toe te voegen.

  • Je website wordt knettersnel. Geen onnodige plug-ins die je website traag (en onveilig) maken.

  • Geen dertien in een dozijn website, maar een uniek design dat past bij je bedrijf én doelgroep.

  • Dankzij data weten we wat je doelgroep nodig heeft. We zorgen ervoor dat hij of zij binnen drie klikken vindt wat nodig is.

  • De website bevat enkel datgene wat het nodig heeft. Schone code, optimaal ingericht qua performance. Oh én maandelijks onderhoud.

SOORTEN WEBSITES

Jouw website is als een online leadmachine. Het is dé plek waarop bezoekers binnenkomen en een actie verrichten. Denk daarom goed na over wat jouw doel is. Daarna gaan we aan de slag met bouwen.

Corporate website
Ideaal om jouw bedrijf ijzersterk en uniek te positioneren. Uiteraard is het mogelijk je website in meerdere talen te realiseren.

Werkenbij website
Key bij employer branding. Zet je bedrijf en je medewerkers in de kijker. Wedden dat jij binnen de kortste keren een boel sollicitaties binnen hebt?

B2C webshop
Zet bezoekers om in klanten en verkoop jouw producten via een consumentenwebshop.

Jouw website is als een online leadmachine. Het is dé plek waarop bezoekers binnenkomen en een actie verrichten. Denk daarom goed na over wat jouw doel is. Daarna gaan we aan de slag met bouwen.</p>
<p>Corporate website<br />
Ideaal om jouw bedrijf ijzersterk en uniek te positioneren. Uiteraard is het mogelijk je website in meerdere talen te realiseren.</p>
<p>Werkenbij website<br />
Key bij employer branding. Zet je bedrijf en je medewerkers in de kijker. Wedden dat jij binnen de kortste keren een boel sollicitaties binnen hebt?</p>
<p>B2C webshop<br />
Zet bezoekers om in klanten en verkoop jouw producten via een consumentenwebshop.

Waarom een professionele website?

Informatie voor bestaande klanten

Een website werkt voor veel bedrijven als platform waar klanten, medewerkers of managers informatie kunnen ophalen of uitwisselen. Het intranet van een school of zorginstantie is dan ook een veelgebruikte website-toepassing. Aan de andere kant is er de mogelijkheid om informatie te verschaffen aan bezoekers van jouw bedrijf. Uitleg over de aanloop naar bijvoorbeeld een opdracht.

Online visitekaartje

Je walgt misschien van de uitspraak, maar een website is écht een visitekaartje. Mensen die niet of nauwelijks van jouw merk hebben gehoord, zien in één oogopslag wie je bent, wat je doet én waarom je anders bent dan de concurrent. Het geven van een fysiek visitekaartje is niet meer van deze tijd. Geef dus in plaats daarvan gewoon de URL van je website!

Geloofwaardigheid van je bedrijf

Een betrouwbaar bedrijf, is een succesvol bedrijf. Het liefst delen we zoveel mogelijk persoonlijke dingen op het internet en is wat we doen nooit meer écht privé. Dit betekent dat bedrijven die iets te verbergen hebben, het niet lang volhouden in 2019. Eerlijkheid en transparantie is dus extra belangrijk voor merken. Een sterke website helpt bij het creëren van vertrouwen. Je geloofwaardigheid zorgt op zijn beurt weer voor meer klanten.

Altijd bereikbaar

Het internet is bedoeld om vragen te beantwoorden. Vragen die over van alles kunnen gaan. Zoals bijvoorbeeld jouw product of dienst. En wie kan de bezoeker beter helpen dan jij? Een website biedt de mogelijkheid om óók buiten kantooruren informatie op te vragen of contact op te nemen met een merk. Hoe beter hij of zij wordt geholpen, des te sneller hij of zij voor jou zal kiezen.

Nieuwe mensen bereiken

Moeite met het vinden van nieuwe klanten? Dan kan een website je hierbij helpen. Misschien nog wel belangrijker dan het hebben van een online visitekaartje, is namelijk het binnenhalen van nieuwe klanten. Door middel van goede online vindbaarheid (of SEO) hengel jij verkeer binnen en weet jij bezoekers te overtuigen dat jouw product of dienst de oplossing is waar ze naar zoeken.

Omzet

Dit kan zijn met een online webwinkel, waar klanten producten kunnen kopen om vervolgens via de post hun bestelling te ontvangen. Een website is ook nodig wanneer je een dienst verkoop. Hierbij richt je je met name op een goede conversie-funnel. Een funnel moet je zien als een denkbeeldige trechter op jouw website of webshop. Via deze trechter belanden jouw bezoekers bij de ‘koop-knop’. Jij neemt ze mee en leidt ze door het gehele proces.

Klaar om actie te ondernemen?

Neem contact met ons op via de knop hieronder!